Pennsylvania

View listings

pennsylvania.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Pennsylvania

Fastighet till salu i Pennsylvania

Den gränsar till norr med New York State och Lake Erie, i öst med New Jersey och Delaware, i söder med Maryland och West Virginia, i väster med Ohio.

Om du letar efter en rätt plats där du köper din egendom till salu skulle Pennsylvania vara rätt plats. Pennsylvania har känt som Quaker State och ligger i de nordöstra och centrala Atlanten i USA.

Det är känt för Liberty Bells huvudkontor, men staten är mycket att erbjuda.

Pennsylvania, även om den är mindre än andra stater, är den ganska tätbefolkade. Staten är rankad 33 av 50 i storlek, men den är den 5: e populäraste.

Pennsylvania är väl etablerat jämfört med vissa "senare" stater i en av de ursprungliga kolonierna i de 13 USA.

Staten gränsar till Lake Erie och Delaware mynning och har över 100 miles av kusten.

Pennsylvania är en stat rik på industrier. Några exempel på primära industrier som påverkar Pennsylvania ekonomin är jordbruk, spel, bio och bank. Det finns också några historiska exempel på stålproducenter, särskilt i Pittsburgh.

Arbetslösheten i Pennsylvania ligger nästan i balans med det nationella genomsnittet, vilket är en indikator på en sund normal marknad. För närvarande står arbetslösheten i staten på 4,8%, samma år förra året.

Pennsylvania ser betygsatser för varje konto i staten.

Värdena på fastigheter till salu i Pennsylvania har ökat under perioden från en månad och ett år, och även under de senaste 18 åren har de ökat med mer än 78%. Det betyder att en fastighet till salu i Pennsylvania köpt 2000 har nästan fördubblats sitt värde nu.

På fastighetsmarknaden i Pennsylvania äger 66% av invånarna egna hem.

En pris orsak är en förutsägelse för förorterna i många delar av Pennsylvania.

2018 kommer sannolikt att vara året då trenden för ungdomar som bor i storstadsområden kommer att försvinna och besluta att bosätta sig i mer rimliga förortsboendemiljöer.

Pennsylvania erbjuder ett brett utbud av platser att bo från moderna städer till mindre och pittoreska städer, liksom många industristäder. Ändå ses några städer när det gäller möjligheter.

Ett exempel är Chesterbrook, PA. Chesterbrook har blivit den bästa platsen att bo i Pennsylvania så det är den perfekta staden att hitta en fastighet till salu i Pennsylvania ..

Medelvärdet av huset i Chesterbrook är högre än medeltalet, men över 80% av invånarna ingår i deras fall med hänsyn till hyran. Det här är en bra indikator på en rimlig balans mellan löner och ekonomiska kostnader.

Houserville är en annan underbar plats i Pennsylvania att bo. Fastighetsmarknaden i Houserville är lägre än resten av staten, men staden anses vara en utmärkt plats att bo.

Med stigande kostnader i stadsområden och ökad önskvärdhet i förortsstaden kommer det att vara intressant att se hur fastighetsmarknaden i Pennsylvania kommer att äga rum 2018 och 2019.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 15438

Försäljning Villa, Pennsylvania, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

8,226,366.63SEK
Försäljning
Villa

406.45 m²
Don ~ ~ ~ T missa denna Lovely, Quintessential Philadelphia Hem inställt på en Serene Property! Detta vackert underhållen Center Hall Colonial utstrål...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB